" /> Hip-Hop & K-Pop - DIVA ZONE

Какво ми трябва, за да започна?

Желание, желание и пак желание!
Няма значение какво можеш сега, важно е какво ще можеш след време. Няма значение дали чуваш музиката, нито пък дали можеш шпагат!
Тук се учим да усещаме музиката, да се изразяваме и да намираме себе си през танца и движението.
Тук споделяме обща страст и любовта си към танца.
Тук намираме себе си и вдъхновяващ начин да ставаме все по-добри!
Тук сами създавам правилата и сами се учим да ги следваме!

Започваме от нула, не можем нищо в началото, не знаем нито една стъпка, но само СЛЕД ЕДНА ГОДИНА:

  • Успяваме да се качим на сцена
  • Заставаме смело под прожекторите
  • Знаем да владеем тялото си
  • Умеем да работим в група
  • Принадлежим към общество
  • Щастливи сме, че правим това което обичаме
  • И имаме самочувствие, усещаме себе си по различен начин

Имаш нужда само от желание, за да започнеш! После ще ти трябват кураж, дисциплина, хъс и отговорност, за да продължиш! На всичко това ще те научим ние!

Hip-Hop KIDS

Понеделник и Сряда

от 19:00 до 20:00

нова група за начинаещи

деца от 9 до 12 години

Културен Институт Красно село

Ритуална зала в парк Хиподрума

Hip-Hop TEEN

Понеделник и Сряда

от 20:00 до 21:00

нова група за начинаещи

TEEN – 13+

Културен Институт Красно село

Ритуална зала в парк Хиподрума

K-POP

Събота и Неделя

от 16:00 до 17:00

нова група за начинаещи

TEEN – 13+

Културен Институт Красно село

Ритуална зала в парк Хиподрума

Групите за начинаещи са възможност за децата да разберат какво им харесва, да опитат нещо ново и да усетят пулса на уличните танци! Това е материя в която не се налага да имат някаква танцова подготовка, физически качества, защото те ще развият много от тях в залата, с времето и тренировките и най-вече толкова колкото са им необходими, за да боравят добре с движенията, маниера и изразния танцов език на Hip-Hop танца или за да успеят да заучават любимите си K-Pop хореогрфии.

А сега вижте повече за всеки от стиловете.

Hip-Hop

Експлозивен и атрактивен начин да изразиш и заявиш себе си в духа на уличната култура. Децата се чувстват в свои води и този танцов стил общува лесно с тях, говори на техния език и те разпознават възможност да се изразят с чрез него , възможност да се заявят и да очертаят граници, както и да покажат себе си на другите!

Hip-Hop танцът, любим и популярен вече от десетилетие в България, набира все повече почитатели сред децата и тийнейджърите. Това е начин, чрез който те могат да подражават на съвременните тенденции в музиката, модата и публичното пространство. Hip-Hop танцът развива самочувствие и увереност, много добра координация, по-добро себеизразяване и артистично присъствие! Подходящ за момичета и момчета!

Хип-Хоп танци в DIVA ZONE

Hip-Hop & MTV Dance

Перфектна танцова комбинация за момичета. Чрез Модерните танци момичетата развиват грация, пластика, увереност, по-добро самочувствие и чар! Модерен и очарователен, този стил разкрива пред децата нов свят от възможности да се почувстват специални! MTV Dance е стил чрез който децата се асоциират със звездите от световната музикална поп сцена. Действа много вдъхновяващо и стимулиращо за тях и определено им създава усещане за това, че са част от света и световните танцови TV тенденции!

Подходяща възможност за подрастващите момичета да добият правилна стойка, по-добро самочувствие и по-грациозно излъчване, както и да натоварват тялото си по един атрактивен и увлекателен за тях начин!

Hip-Hop & MTV Dance

K-Pop танц

Новият танцов хит сред децата и тийнейджърите е K-Pop танцът и Корейската поп култура, като цяло. Много енергичен и цветен, K-Pop танцът има огромно въздействие върху младите хора по целия свят. K-Pop е цяла субкултурна вълна, която създава общества по света, които популяризират корейската култура. Децата в този стил разучават готови хореографии от клиповете на техните корейски музикални идоли. Танцът като хореография илюстрира текста на песента и е силно въздействаща. Децата, които се занимават с K-Pop създават мини групи и общности, чрез които се свързват, привлечени от възможността да бъдат принадлежни и да оформят приятелства!

До този момент K-Pop танците се практикуват любителски в неконтролирана улична среда, където децата се събират и тренират безконтролно. Ние от DIVA ZONE създаваме възможност за развитие и популяризиране на K-Pop танца в професионална и защитена среда, където децата и тийнейджърите, които искат могат да го изучават в зала на по-високо ниво поставени в методичен и контролиран тренировъчен процес.

K-Pop танци в DIVA ZONE

Запиши се още сега!